Başkan Ulutaş personeliyle bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ulutaş personeliyle bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2020 12:21

Başkan Ulutaş personeliyle bayramlaştı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - KAŞ Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, belediye hizmet birimlerinde düzenlediği törenlerle belediye personeli ile bayramlaştı. Başkan, bayramlaşmada personele çeşitli hediyeler verdi.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş Belediye Binası'nda personeli ile bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Ulutaş, pandemi sürecinde bu tür buluşmalardan uzaklaştıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Ancak bu süreçten Kaş Belediye personelinin üstün gayretleri ile dinamizmi artırarak çıkacağız. Kaş Belediyesi olarak, Kaş'ı Antalya ve Türkiye'de bir marka haline getirmek, marka değerini artırmayı hedefliyoruz. Sağlık, eğitim, alt yapı, üst yapı ve sosyal yatırımlarla örnek bir belediye olmak için çalışıyoruz. Bir hizmet standardı yakalayıp, bu yolda çalışmalıyız. Bunların başarılabilmesinin en önemli koşulu, siz çalışma arkadaşlarımın üstün gayreti ve özverisidir. Kaş bir turizm kenti. Bu bayramda da her yer dolu. Bu nedenle bayramda hem bayramlaşacağız, hem de Kaş'a gelen konuklarımıza hizmet vereceğiz. Hizmetlerimizi aksatmayacağız. Bayramda göstereceğiniz özveri ve hoşgörü için sizlere şimdiden teşekkür ediyorum."

Başkan Ulutaş, ardından çalışanlara bayram hediyesi verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!