İş insanı Süleyman Öztürk hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

İş insanı Süleyman Öztürk hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2021 12:43

İş insanı Süleyman Öztürk hayatını kaybetti

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da iş insanı Süleyman Öztürk, hayatını kaybetti.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren FORAKS İnşaat A.Ş’nin sahibi Süleyman Öztürk, hayatını kaybetti. Bir süre önce Covid-19’e yakalanan Öztürk, Lara'da bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Durumunun ağırlaşması üzerine Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Süleyman Öztürk, burada koronavirüsü yendi. Son Covid-19 testi negatif çıkan iş insanı, dün sabaha karşı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybetti. Dün öğle vakti Andızlı Mezarlığı'nda toprağa verilen Süleyman Öztürk, evli ve biri 11, diğeri 6 yaşında iki çocuk babasıydı.

Öztürk’ün ölümü Antalya’da iş dünyasını üzdü. Antalya Sanayici ve İşinsanları Derneği (ANSİAD) Başkanı Akın Akıncı, Öztürk'ün vefatı ile ilgili sosyal medyada başsağlığı mesajı yayımladı. Başkan Öztürk mesajında, "Değerli dostumuz, ANSİAD üyesi Süleyman Öztürk'ün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Ailesine, sevenlerine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ise “Organize sanayi bölgesi ailesi olarak değerli bir arkadaşımızı, dostumuzu, kalbi güzel, aslan gibi iyi bir değerimizi, başarılı bir sanayicimizi kaybettik. Üzüntümüz çok büyükö dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!