İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Güncelleme Tarihi:

İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2021 12:36

İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - BAZI sivil toplum kuruluşlarının çabalarıyla Antalya'daki ve Konya'nın Tuzlukçu ilçesindeki ihtiyaç sahiplerine, gıda maddeleri bulunan yardım kolileri ulaştırıldı.
Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Federasyonu (UTEF), Antalya Sağlık Turizmi Geriatri Rehabilitasyon Engelli ve Sosyal Hizmetler Vakfı (ANTSEVAK), Leman Gebizli Umut Işığı Derneği işbirliğinde, içerisinde 1 ay yetecek kadar çeşitli kuru gıda, sıvı yağ, un, çay, şeker gibi mutfak ihtiyaçlarının bulunduğu koliler hazırlandı.
Kolilerin bir kısmı Antalya'da mahalle muhtarlarınca belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin adresine teslim edilirken, bir kısmı da kamyona yüklenip Konya'nın Tuzlukçu İlçe Belediyesi'ne teslim edildi.
Federasyon başkanı Mete Kaçar, vakıf yöneticileri, dernek başkanı Güldane Kaya, her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerin Ramazan sofralarına katkı koymak amacıyla çeşitli gıda maddesi desteğinde bulunduklarını, Tuzlukçu ilçesindeki vatandaşları da unutmadıklarını belirtti.
UTEF Başkanı Mete Kaçar, “Yardımlaşmayı dayanışmayı kendimize görev edindik. Nerede bir kimsesiz nerede bir muhtaç görsek, duysak elimizi uzattık. Yüreklere dokunmak, umut olmak ne güzel, bunu başarabildiysek ne mutlu bize" derken, Leman Gebizli Umut Işığı Derneği Başkanı Güldane Kaya, kolilerin hazırlanmasına katkı koyan hayırseverlere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!