İHRACATTA DİJİTAL DÖNEM

Güncelleme Tarihi:

İHRACATTA DİJİTAL DÖNEM
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2019 10:21

BAİB Başkanı Hakkı Bahar, Antalya, Burdur ve Isparta’da ihracat sürecini kolaşlaştırmak için harekete geçiktiklerini söyledi. Bahar, “15 gün içinde hızlı veri akışı sağlayan özel bir aplikasyonu hizmete sokuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

YEREL seçimlerin tamamlanmasından hemen sonra başlayan ekonomik hareketlenme ihracatçıyı da harekete geçirdi. Seçim belirsizliğinin ortadan kalktığını söyleyen Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Hakkı Bahar, BAİB olarak yeni bir yol haritası ile Antalya, Burdur ve Isparta’da radikal adımlar atılacağını kaydetti.

İHRACATTA DİJİTAL DÖNEM

ÖZEL YAZILIM HAZIR

“Tantanayı bırakıp işimize bakmak zorundayız” diyen BAİB Başkanı Bahar, 15 gün içinde ihracat sürecini kolaylaştıracak, hızlı veri akışı sağlayan özel bir aplikasyonu hizmete sokacaklarını kaydetti. Bahar, şöyle devam etti: “Bu aplikasyonla ihracat yapılacak bir pazarın analizi anında cep telefonundan yapılabilecek.

MİKRO ALANDA İHRACAT

Haberin Devamı

“Hedef Pazar ne alıyor, nereden alıyor anında görülecek. Biz uygulamayla ihracatçıyı bilgiye yaklaştırıyoruz. Sonra ne olacak? İhracatçı ticaret heyetleri isteyecek. Biz bu kanalları da genişleteceğiz. Her mikro bölgede ihracat potansiyelini arttıracağız. Bundan sonraki işimiz saha. Yurtdışında saha, yurtiçinde saha.”

GELECEKTEN KORMUYORUZ

Dünyadaki gelişmeleri de yakından takip ettiklerini kaydeden Bahar, “Oyunda tek başımıza değiliz. O yüzden attığımız adımlar ticaretimizin geleceği için çok önemli. Türkiye oyununu düzgün oynamak zorunda. Ama açık söylüyorum ne korkuyoruz ne de ümitsizliğimiz var. Tek düşüncemiz nereye, ne ihracat ederiz sorusu. Çünkü bizim siyasetimiz ekmek üzerine” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!