HÜRRİYET’E 3 ÖDÜL

Güncelleme Tarihi:

HÜRRİYET’E 3 ÖDÜL
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2021 09:33

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin ‘2020 Yılı Basın Ödülleri’ sahiplerini buldu. Hürriyet Akdeniz, ‘araştırma-inceleme’, ‘spor’ ve ‘turizm’ olmak üzere 3 dalda ödül aldı.

Haberin Devamı

ANTALYA Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni, 2020 yılı Antalya Basın Ödülleri yarışmasında dereceye girenleri açıkladı. Hürriyet Akdeniz, 3 ayrı dalda ödüle layık görüldü.

YAZILI BASINDA 3 ÖDÜL
Yazılı basında yılın gazetecileri kategorisinde, Hürriyet Akdeniz’den Ceren Deniz ‘Suya Hasret’ adlı haber çalışması ‘araştırma-inceleme’ dalında, ‘Yazık Bu Çocuklara’ haberi ‘spor’ dalında ve ‘Açık Büfe Evrim Geçirdi’ haberi ‘turizm’ dalında ödülün sahibi oldu.

BASIN ÖDÜLLERİ JÜRİSİ
Osman Altınışık’ın başkanlık yaptığı Antalya Basın Ödülleri Ulusal Jürisi, Türkiye Foto Muhabirler Derneği (TFMD) Genel Başkanı Rıza Özel, TBMM İletişim Başkanı Osman Bekar, Ekonomi Muhabirleri Derneği Genel Başkanı Turgay Türker, Fatih Atik, Derya Yetim ve Bilal Çeliktaş’tan oluştu.

Haberin Devamı

YILIN EN İYİLERİ SEÇİLDİ
AGC Başkanı Mevlüt Yeni, jüri tarafından belirlenen ödülleri açıklarken yaptığı konuşmada, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Antalya dışından oluşturduğumuz, gazetecilik mesleğinde tecrübeli ve birbirinden değerli jüri üyelerimiz, son derece titiz bir çalışma neticesinde yılın gazetecilerini seçtiler” dedi.

BASIN ÖDÜLLERİ LİSTESİ
Antalya Basın Ödülleri bu yıl yazılı basın kategorisinde ‘haber’ dalında İsa Akar’ın ‘Elektronik kelepçe çığlığı’, ‘röportaj’ dalında Hilal Kara’nın ‘Akıllı insan bu kadar yaşamaz’, ‘güncel yazı’ kategorisinde Emin Altıner’in ‘Öyle bir geçer zaman ki’, ‘ekonomi’ kategorisinde ise Nizamettin Özmen’in ‘Karaköy odağında sulu tarım’ adlı çalışmalarına verildi.

TELEVİZYON ÖDÜLLERİ
Televizyon kategorisinde Sevgi Gümüş haber, Gözde Gürgöze program ve Emre Cesur en iyi görüntü dallarında ödül aldı. Haber fotoğrafı kategorisinde İsa Akar ödüle layık bulundu. Emre Altınışık yılın radyocusu seçilirken, sayfa tasarım ödülünü de Menekşe Karakuş aldı. Yılın internet gazetesi ödülü Lider gazetesine, Nuri Dağtekin Özel Ödülü Nürnberg Gazeteciler Kulübü Yönetim Kurulu Ayesi Joachim Hauck’a verildi.

ANTALYA OSB’YE ÖZEL ÖDÜL
AGC Kurum Özel Ödülü’ne ise yerel medyaya katkı ve destekleri, Antalya ekonomisinin gelişimi ve büyümesi için projeler üretmesi, son olarak yaptığı Özel Antalya Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji ile Türkiye’de örnek bir eğitim modeli geliştirmesi ve hayata geçirmesi nedeniyle Antalya Organize Sanayi Bölgesi değer görüldü.

BAKMADAN GEÇME!