Hentbolda galibiyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Hentbolda galibiyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2016 11:32

Hentbolda galibiyet sevinci

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, Trabzonspor maçında kazandıkları galibiyetin, puan cetvelinde üst sıralardan uzaklaşmamak için önemli olduğunu söyledi.

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin 7'nci haftasında Antalyaspor, 10 bin kişilik spor salonunda oynadığı Trabzonspor maçını 33-28 kazandı. Ligde 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayan kırmızı beyazlılar, haftayı 7'nci sırada tamamladı. Antalyasporlu oyuncular karşılaşma sonrası galibiyet sevincini doyasıya yaşadı. Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, Trabzonspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Trabzonspor'un ligde uzun yıllar mücadele eden deneyimli bir ekip olduğuna değinen İrban, bu sezon istediği sonuçları alamayan Trabzonspor'un zorlu bir rakip olduğunu söyledi.

Trabzonspor'u yenerek puan cetvelinde üst sıralardan uzaklaşmadıklarını aktaran İrban, karşılaşmada kendilerine destek veren taraftara teşekkür etti. İrban, Antalyaspor'un gelecek hafta maçını Yozgat Bozok Spor Kulübü ile deplasmanda oynayacağını söyledi. Puan cetvelinde birbirine yakın iki takımın galibiyet için oynayacağını anlatan İrban, "Kazanmak istiyoruz. Ligde üst sıralarda yer almak için kazanmamız gerekir" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!