Hababam Kepez'de

Güncelleme Tarihi:

Hababam Kepezde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 13:06

Hababam Kepez'de

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, müzesini açtığı Türk Sineması'nın unutulmaz yapıtlarından ve 5 neslin izlediği Hababam Sınıfı filmlerinde rol alan oyuncuları, gençlerle buluşturdu.
Kepez Belediyesi, Türk Sinema Tarihi'nin en çok izlenen, sevilen film serisi Hababam Sınıfı'na hak ettiği vefayı göstermeye devam ediyor. Belediye, geçen aylarda Amir Ateş Semt Konağı içerisinde Hababam Sınıfı Müzesi'ni, filmin hayatta olan oyuncularının katılımıyla ziyarete açmıştı. Kepez Belediyesi, şimdi de Hababam Sınıfı'nın öğrencilerini, gençlerle buluşturdu.
Canlandırdıkları karakterle hafızalara kazınan filmin oyuncuları, 'Hababam Kepez'de' etkinliği kapsamında İsmet İnönü Meslek ve Ticaret Anadolu Lisesi'ni ve Antalya Bilim Üniversitesi'ni ziyaret etti. Gençler, filmleriyle büyüdükleri Hababam Sınıfı'nın oyuncularını coşkuyla karşıladı.
Bülent İğdiroğlu, (Kalem Şakir), Ercan Gezmiş (Postal Rıza), Gazanfer Şener (Kikirik) Eyüp Güçmen, Mehmet Çatay, Cengiz Nezir (Bozum Cahit), Dilaver Gür, Tuncay Akça (Bacaksız), Ahmet Arıman (Hayta İsmail), Ümit Doğru, Teoman Ayık ve Ergün Sözen (Boncuk), Hababam Sınıfı filmlerindeki anılarını öğrencilere anlattı. 
Söyleşiye katılan Hababam Sınıfı oyuncuları, 44 yıl sonra kendilerini ikinci kez Antalya'da buluşturmasından dolayı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti.
ANILARA ZİYARET
Başkan Tütüncü ise “Türk sinemasının en unutulmaz filmlerinden biri olan, seyrettikçe seyredesimiz gelen Hababam Sınıfı'nın hayatta olan oyuncularını, öğrencilerle buluşturduk. Bu buluşmayı çok önemsiyorum. Bunu da çok güzel bir ortamda gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı oyunculara teşekkür ediyorum" dedi.
Hababam Sınıfı oyuncuları, daha sonra Kepez Belediyesi'nin Amir Ateş Semt Konağı'nda oluşturduğu Hababam Sınıfı Müzesi'nde anılarını ziyaret ederek, filmde oynadıkları yılları yeniden yaşadı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!