

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da uzun yıllardır 'Özgün Grup' markasıyla gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren ve uluslararası alanda da 'Helmann' markasını oluşturan Selman Özgün, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) Antalya'daki ilk üyesi oldu.
Antalya merkezli gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin yönetim kurulu başkanı Dr. Selman Özgün, Türkiye'de gayrimenkul alanında en büyük ve profesyonellerin bulunduğu organizasyon olan GYODER bünyesine Helmann markasıyla katıldı. Helmann; AkPortföy, Ağaoğlu, Alarko Gayrimenkul, Çalık Gayrimenkul, Deniz GYO, Eczacıbaşı, Eroğlu, Halk GYO, KOÇ, Kiler, Kuzu Grup, Nef, Tahincioğlu, Torunlar, Vakıfbank, Yapı Kredi Bank, Deniz GYO, Rönesans gibi Türkiye'nin en büyük gayrimenkul firmalarının bulunduğu organizasyonun Antalya'daki ilk üyesi olmayı başardı.
FOTOĞRAFLI
Antalya haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Antalya ilinden GYODER'e Antalya'dan ilk üye hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 09 Mart 2017 tarihinde saat 17 27’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça GYODER'e Antalya'dan ilk üye haberi güncellenecektir.