GENÇLERDEN ULAŞIM ZAFERİ

Güncelleme Tarihi:

GENÇLERDEN ULAŞIM ZAFERİ
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2019 10:44

Burdur’da toplu ulaşıma yapılan yüzde 12’lik zamma sosyal medyada #yetersizbakiyeburdur hashtag’iyle tepki gösteren ve indirim talep eden MAKÜ öğrencilerine ulaşım esnafından müjde geldi.

Haberin Devamı

BURDUR’da toplu ulaşıma yapılan yüzde 12’lik zamma günlerdir sosyal medya üzerinden #yetersizbakiyeburdur hashtag’iyle tepki gösteren ve indirim talep eden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ)öğrencilerine müjde geldi. Burdur Valisi Hasan Şıldak başkanlığında düzenlenen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın katıldığı özel toplantı sonrası açıklama yapan Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, toplu ulaşım öğrenci ücretlerinde indirime gidildiğini duyurdu.

MALİYETLER KURTARMIYOR

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi: “Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar neticesinde öğrencilerimizin taşıma ücretleri konusundaki şikâyetlerini değerlendirdik. Üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda üyelerimiz, bu fiyatların maliyetlerimizi kurtarmayacağını ifade etmiş olsalar da tekrar üyelerimiz ile görüştük.”

FEDAKÂRLIK YAPIYORUZ

Haberin Devamı

Yapılan son görüşmede fedakârlığı bir defaya mahsus yapmamız gerektiğini ve ilimizde misafir olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerine katkı vermek üzere üniversite öğrencilerinin taşıma ücretlerinde fiyat değişikliği kararını aldık. Bu kapsamda öğrenci taşıma ücretlerimiz 1.95 TL olarak güncelliyoruz ve öğrencilerimizin eğitim ve öğretim hayatına elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize hayırlı olsun.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!