Jandarmadan öğretmenler günü kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Jandarmadan öğretmenler günü kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2021 12:20

Jandarmadan öğretmenler günü kutlaması

Haberin Devamı

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma ekipleri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri okulda ziyaret ederek, karanfil hediye etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karalar Hüseyinli İlk ve Orta Okulu ile Asarcık, Karatepe, Muzkent ve Korubaşı mahallelerindeki okulları ziyaret etti. Ziyarette öğretmenlerle sohbet eden jandarma personeli 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayıp, karanfil hediye etti.

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz, "Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e TBMM tarafından, Başöğretmenlik unvanının verildiği ve kutsal mesleğin önem ve değerinin bir kez daha vurgulandığı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla okullarımızı ziyaret ederek retmenlerimizin gününü kutladık. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle, emekli olan öğretmenlerimizi saygıyla anıyoruz. Bu kutsal görevi özverili bir anlayışla sürdüren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!