GASTRO SHOW'A ANTALYA DAMGASI

Güncelleme Tarihi:

GASTRO SHOWA ANTALYA DAMGASI
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2021 08:29

Dünyanın gastronomi uzmanlarını İstanbul'da bir araya getiren GAstro Show'da Antalya lezzetleri büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

TURİZM Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği ortaklığıyla İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Gastro Show’da Antalya lezzetleri tanıtıldı. Gastronomi alanında dünyaca ünlü isimleri 3 gün süreyle buluşturan program kapsamında Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) ve 7 Mehmet Restoran, yerel lezzetleri, şef Mehmet Akdağ yorumu ile İstanbul’a taşıyarak misafirlere lezzet sunumu yaptı.

GASTRO SHOWA ANTALYA DAMGASI

ANTALYA’YA ÖZGÜ TATLAR

ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege ve Şef Mehmet Akdağ’ın ev sahipliği yaptığı yemekte misafirlere, ‘karidesli cive’, ‘pilaki grida’ ve ‘kabak tatlısı’ sunuldu. Antalya tanıtım videosunun misafirlerle buluştuğu kent lezzetleri sunumunda, imza yemekler ve coğrafi işaretli ürünler ile hazırlanan yemekler ile Antalya, İstanbul’u ağırladı.

İŞ VE SİYASET DÜNYASI BULUŞTU

Haberin Devamı

Antalya’nın yöresel ürünleriyle hazırlanan davete, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, TGA Genel Müdür Yardımcısı Elif Balcı Fisunoğlu, Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Barut Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut ve çok sayıda davetli katıldı. m Ceren DENİZ/HÜRRİYET

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!