Kaymakam Sağ'dan korona uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Sağdan korona uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2022 15:35

Kaymakam Sağ'dan korona uyarısı

Haberin Devamı

 

Mahir ÇEVİREN/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Kaymakamı Zafer Sağ, koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlara tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Finike Kaymakamı Zafer Sağ, koronavirüsle mücadelenin devam ettiğini, salgının artış gösterdiği bölgelerde denetimlerin sürdüğünü söyledi. İlçede düzenli olarak denetimlerin yapıldığını aktaran Kaymakam Sağ, denetimde salgınla mücadele kapsamında maske kullanımı ve sosyal mesafe başta olmak üzere tedbirin titizlikle uyulmasının önemine dikkati çektiklerini söyledi. Finike genelinde son günlerde pozitif vaka sayılarının artış gösterdiğini öurgulayan Kaymakam Sağ, vatandaşların kalabalık ortamlardan uzak durmasını, maske ve sosyal mesafe kuralları ile salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlere titizlikle uymalarının büyük önem arz ettiğini belirtti.

Aşı sırası gelen vatandaşların aşılarını yaptırmalarının önemli olduğunu belirten Kaymakam Sağ, aşı için sağlık kurumlarına gelemeyen yaşlı ve yatalak hasta gibi durumu olanların İlçe Sağlık Müdürlüğü ile iletişime geçerek aşılarını yaptırabileceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!