Başkan Geyikçi'ye geçmiş olsun ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Geyikçiye geçmiş olsun ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2021 10:34

Başkan Geyikçi'ye geçmiş olsun ziyareti

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Mehmet Başaran, İYİ Parti Finike İlçe Başkanı Mustafa Ulubaş ve İYİ Parti Finike Belediye Meclis Üyesi Ertürk Yazar ve Arif Ertuğ, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Başaran, Finike ziyaretine ilişkin, “Hem Batı Antalya'da gerçekleştireceğimiz parti çalışmalarımıza yönelik programları değerlendirdik, hem de başkanımız Mustafa Geyikçi'yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Sağlığına kavuşarak, görevinin başına dönmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti" dedi.

Başkan Geyikçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hastalığım esnasında arayıp soran, şimdi ziyaretimize gelen dostlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Önümüzde 3 yıl gibi uzun bir süre var. Bu dönem içerisine hemşerilerimin beklentilerine cevap vermek, ilçemizin eksikliklerini gidermek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!