Başkan Geyikçi, gazetecilerle bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Geyikçi, gazetecilerle bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2020 15:12

Başkan Geyikçi, gazetecilerle bir araya geldi

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Finike Belediyesi bünyesinde hizmet veren kafeteryada düzenlenen etkinliğe; Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediye Başkan Yardımcısı Sıdıka Gökyar Kızılca, ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.

Başkan Geyikçi, “Demokrasinin vazgeçilmez unsuru, kamuoyunun haber alma hakkını ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla, mesleklerini özveri ile icra eden tüm basın mensuplarının 10 Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Programda ilçe gündemine ilişkin soruları da yanıtlayan Başkan Geyikçi, öncelikli hizmetlerinin altyapı olduğunu belirterek, kanalizasyon sorununu 2020'nin sonlarına doğru tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kamuya hizmet standardı konusunda titiz çalışma yürütüldüğün belirten Başkan Geyikçi, belediyenin kurumsal kimliği saygınlığını önemsediklerini ve altyapı hizmetlerinin tamamlanmasının ardından da kent meydanı gibi büyük projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!