Erkeklerde AÜ, kadınlarda İnönü kazandı

Güncelleme Tarihi:

Erkeklerde AÜ, kadınlarda İnönü kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2022 15:20

Erkeklerde AÜ, kadınlarda İnönü kazandı

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Dağ Bisikleti Yarışı'nın üçüncüsü Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Kampüsü'nde yapıldı. Kampüs parkurunda yarışan bisikletçiler zorlu anlar yaşadı. Erkekler kategorisinde Akdeniz Üniversitesi, kadınlar kategorisinde ise İnönü Üniversitesi birinci oldu.

AÜ Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı ile Bisiklet Topluluğu tarafından AÜ Dağ Bisikleti Yarışı düzenlendi. Yarışma erkekler ve kadınlar için iki start olarak İlahiyat Fakültesi'nin önünden başladı. Üniversite içindeki parkurda yarışan bisikletçiler zorlu etaplarda döktü.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TAKIM VE BİREYSEL YARIŞTA BİRİNCİ

Bisiklet Topluluğu Danışman Hocası Prof. Dr. Gökhan Akkoyunlu ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürü Öğr. Gör. Halime Çam'ın startını verdiği yarışın sonucunda Erkekler Takım yarışının sonucunda AÜ birinci olurken, Gazi Üniversitesi ikinci, İnönü Üniversitesi üçüncü oldu. Erkekler bireysel de ise AÜ'den Murat Ulaş birinci, Tunahan Kolay ikinci olurken, Gazi Üniversitesi'nden Abdullah Ali Bal üçüncü oldu. Kadınlar Takım yarışında İnönü Üniversitesi birinci olurken, AÜ ikinci, Gazi Üniversitesi de üçüncü oldu. Kadınlar bireysel yarışta ise İnönü Üniversitesi'nden Şeydanur Yıldız birinci, Hacer Sadık ikinci, Sıla Tekin üçüncü oldu.

PANDEMİ NEDENİYLE ARA VERİLMİŞTİ

Ödül Töreni Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Bisiklet Topluluğu Danışman hocası Prof. Dr. Gökhan Akkoyunlu, pandemi nedeniyle yarışlara ara vermek zorunda kaldıklarını söyleyerek bu sene sınırlı sayıda gerçekleşen yarışın ilerleyen yıllarda daha fazla katılımla yapmak için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Akkoyunlu, yarışmaya katılan ve başarılı olan öğrencileri tebrik etti.

Yarışma, ödüllerin takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!