Emniyet Müdürü Duman'dan 2017 değerlendirmesi

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdürü Dumandan 2017 değerlendirmesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 11:05

Emniyet Müdürü Duman'dan 2017 değerlendirmesi

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Emniyet Müdürü Hacı Duman, 2017 yılını değerlendirdi.
Korkuteli Emniyet Müdürü Hacı Duman, 2017 yılında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Hacı Duman, "Her ilçede olduğu gibi ilçemizde farklı olaylar meydana gelmiştir. Suçun önlenmesi amacıyla yaptığımız önleyici faaliyetler ve suç sonrasındaki tespit ve suçun çözüm noktasında yaptığımız çalışmalarla birlikte 2017 yılında yüzde 25-45 oranında azalma sağlanmıştır. Yapılan çalışmaların başarı oranını gözle görülür oranda artırdığı görülmüştür" dedi.
Yıl içerisinde trafik problemlerinin asgari düzeye indirilmesi için kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının talepleri doğrultusunda vatandaşa yönelik eğitici çalışmalar yapıldığını aktaran Duman, "İlçe merkezinde yaşanan yoğun park sıkıntısıyla ilgili olarak ekiplerimiz yoğun çaba sarf etti. Yine ilçe merkezi giriş ve çıkışlarında yapılan trafik uygulamasında ekiplerimiz yoğun mücadele etti. Genel güvenlik ve asayişin sağlanması amacıyla ilçemiz merkezinde bulunan umuma açık yerler, parklar, internet kafeler, okul önleri ve çevresinde ekiplerimiz sürekli uygulamalar yaparak olası olaylara mehil vermemiştir. Vatandaşın yardımına her zaman ihtiyaç duyduğumuz aşikardır" diye konuştu.
Emniyet Müdürü Duman, şöyle dedi:
"Halkın refah, huzur ve mutluluğunu; milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı kalarak, Türk milletinin bağımsızlığını ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünü bozmadan koruyarak, görevimizi yerine getirmek için özveriyle çalışıyoruz ve çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Anayasa, kanunlar, tüzükler ve yönetmeliklerin bize verdiği yetkiyle cesaret ve fedakârlıklarla gece gündüz demeden görevimizi yapmakta olduğumuzun ve çalışmalarımıza bu yıl da üzerine koyarak devam edeceğimizin bilinmesini isteriz. Özellikle vatandaşımızın polisimize destek olmalarını, şüpheli gördükleri durumda 155'e ihbarda bulunmasını istiyoruz. Polis halkımızın desteğini ne kadar fazla alırsa başarısı da o kadar artacaktır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!