Minik kızlara belediyeden yardım eli

Güncelleme Tarihi:

Minik kızlara belediyeden yardım eli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2021 11:11

Minik kızlara belediyeden yardım eli

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde yaşayan Atmaca ailesinin 6 küçük kızına, Demre Belediyesi'nden yardım eli uzandı. Küçük kızlar tepeden tırnağa giydirildi.

Demre'ye bağlı Köşkerler Mahallesi'ndeki Dere mevkiinde, Demreli bir ailenin serasında dörtte bir ortakçı olarak çalışan Şanlıurfalı Nail Atmaca'nın 6 küçük kızına Demre Belediyesi'nden yardım eli uzandı. Nail Atmaca, Demre Belediyesi'ne başvurarak kazançlarının yeterli olmadığını, en küçüğü 2,5 en büyüğü 12 yaşında olan 6 kızının ve ailesinin ihtiyaçları olduğunu belirterek; yardım istedi. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Demre Belediyesi Sosyal Hizmet Birimi görevlilerini, aileye göndererek durumu inceletti. 6 küçük kız ve ailesinin yardıma muhtaç olduğu tespit edildi.

Demreli bir iş insanının da katkıları ile 6 küçük kız ayakkabı, mont, iç çamaşırı, elbise dahil olmak üzere, tepeden tırnağa giydirildi. Kızlara başta bebek olmak üzere farklı oyuncaklar da hediye edildi. Aileye ise gıda paketleri, battaniye yardımı yapıldı. Küçük kızları Demre Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi görevlileri Berrin Düzenci ve Huriye Nalbalt evlerine giderek giydirdi. Oyuncaklarını verip, küçük kızları mutlu etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!