Genç itfaiyeciler uygulama yaptı

Güncelleme Tarihi:

Genç itfaiyeciler uygulama yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2019 13:53

Genç itfaiyeciler uygulama yaptı

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO) Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri uygulamalı eğitimlerle iş hayatına hazırlanıyor.
AÜ Elmalı MYO Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri, öğretim görevlileri Ramazan Özçakır, Ozan Ceylan ve Özer Merdan rehberliğinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Hürriyet İstasyonu'nu ziyaret etti. Gezi sırasında genç itfaiyeciler istasyondaki arama-kurtarma ekipmanlarını, merdivenli araçları, yangın söndürme araçlarını ve itfaiyede kullanılan ekipmanları inceleme ve kullanma imkanı buldu. 
Araçlar hakkında öğrencilere bilgi veren itfaiye eri Ahmet Hamdi Durmuş, “Başkalarının malı, canı bizlere emanet. Bundan dolayı kendimizi iyi yetiştirmemiz gerekiyor. Burada yaptığınız uygulamaları itfaiyecilik yaşamınızda tatbik edeceksiniz. Belki burada öğrendiklerinizle birilerinin hayatını kurtaracaksınız. Sorumluluğumuz çok büyük. Onun için yaptığımız işi ciddiyetle yapmamız son derece önemli" dedi.
Gezi sonrasında öğretim görevlileri ve öğrenciler yardımlarından dolayı İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Kısa, Şube Müdürü Hidayet Yıldırım ve ekibine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!