Elmalılı öğrenciler Antalya'yı Türkiye şampiyonasında temsil edecek

Güncelleme Tarihi:

Elmalılı öğrenciler Antalyayı Türkiye şampiyonasında temsil edecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2022 11:46

Elmalılı öğrenciler Antalya'yı Türkiye şampiyonasında temsil edecek

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/ELMALI, (DHA) - ANTALYA'nın Elmalı'daki Yuva Mahallesi Ortaokulu, yıldız kızlar, küçük kızlar ve küçük kızlar bocce takımları, Türkiye şampiyonasında dallarında Antalya'yı temsil etmeye hak kazandı.

Elmalı'nın Yuva Mahallesi Ortaokulu yıldız kızlar, küçük kızlar ve yıldız erkekler bocce takımları, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Daha önce Antalya'da yapılan Antalya Okullararası Bocce Şampiyonası'nda yıldız kızlar, küçük kızlar ve yıldız erkekler dallarında birinci olarak Türkiye Okullararası Bocce Bölge Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Elmalılı öğrenciler, Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılan Akdeniz ve Ege bölgelerinden 16 ilin katıldığı bölge şampiyonasında da ilk dörde girerek, Türkiye Şampiyonası'nda yarışmaya hak kazandı.

16 il birincilerinin katıldığı bölge elemlerinde Yuva Ortaokulu Bocce Takımı, yıldız kızlar ve yıldız erkeklerde 4. oldu. Küçük kızlarda bölge ikinciliğini kazandı. İlk dörde giren takımların mücadele edeceği, 10- 13 Mayıs tarihinde Aydın'ın İncirova ilçesinde yapılacak Türkiye Okullararası Bocce Şampiyonası'nda katılmaya hak kazandı.

FDTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!