Elmalı'da jandarmadan denetim

Güncelleme Tarihi:

Elmalıda jandarmadan denetim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2021 10:16

Elmalı'da jandarmadan denetim

Haberin Devamı

 

Mehmet AKIN/ELMALI, (DHA)- ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde jandarma ekipleri kar yağışının etkili olduğu Elmalı- Fethiye yolunda kış lastiği ve zincir denetimi yaptı. Ekipler yolda kalan sürücülere de yardım etti.
Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığı trafik sorumluluk bölgesinde bulunan, Elmalı- Fethiye ilçe sınırındaki Göğübeli Geçidi'nde dün sabah saatlerinde tipi şeklinde yoğun kar yağışı başladı. Yağış sonrası yolda mahsur kalan sürücülerin yardımına jandarma trafik ekipleri koştu. Yolun kardan temizlenmesi ve aksaklık yaşanmaması için bölgeye Karayolları kar küreme aracı çağıran ekipler, kısa sürede bölgede yolun açılmasını sağladı.
Uzun süredir kar yağışını merakla bekleyen bazı vatandaşların da araçlarıyla eğlence amaçlı bölgeye gelmesi trafik yoğunluğuna neden oldu. Jandarma trafik ekipleri olumsuz bir durumla karşılaşmamak ve olası bir kazaya engel olmak için sürücülere sık sık anons yaparak uyarılarda bulundu. Zor anlar yaşayan sürücülere zincir takma konusunda da yardımcı olan trafik ekipleri, Göğübeli Geçidi mevkiine gidecek sürücülerin araçlarında kış lastiği ve zincir takılı olmayanların geçmesine izin vermedi.
Jandarma trafik ekipleri, gün boyunca yük ve yolcu taşımacılığı yapan ticari araçlarda kış lastiği denetimi yaptıklarını belirterek vatandaşlardan, olumsuz bir durum yaşanmaması ve olası trafik kazalarına karşı dikkatli ve duyarlı olunmasını istedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!