Başkan Öztürk muhtarlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Öztürk muhtarlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2021 10:00

Başkan Öztürk muhtarlarla buluştu

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/ELMALI, (DHA)- ELMALI Belediye Başkanı Halil Öztürk, mahalleler muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda sorunları dinlendi ve çözüm önerilerini ortaya kondu.

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, ilçeye bağlı mahallelerde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Öztürk başkanlığında, Belediye Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, İmar ve Şehircilik Müdürü Serhat Karakaya, Fen İşleri Müdürü Meltem Çetin, birim müdürleri ve Elmalı'ya bağlı 60 mahalle muhtarının 56'sı katıldı.

Belediye Başkanı Halil Öztürk, "2021 yılının ilk toplantısında siz değerli muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Sizler bizim 60 mahallemizdeki temsilcilerimizsiniz. Bu nedenle öncelikle sizin sorunlarınızı dinleyeceğiz. Hepinize tek tek söz vereceğiz. 2021 yılında yapacağımız çalışmalarımızın planlamasını da sizin önerileriniz doğrultusunda yapacağız" dedi.

Ardından toplantıya katılan 56 mahalle muhtarına söz verildi. Muhtarlar tek tek mahallelerinde yapılması gereken yatırımları, eksiklikleri dile getirdi. Her muhtar yol, su, park, çok amaçlı düğün salonu, sokak hayvanları ile ilgili sorunları, alt ve üst yapı sorunlarını dile getirdi. Belediyedeki ilgili birim müdürü, sorunlar ve çözüm önerileri, yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Başkan Öztürk, toplantı sonunda yaptığı değerlendirme konuşmasında ise "Her mahallemizin sorunlarını, belirli bir plan ve belediyemizin olanakları ölçüsünde, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak çözüme kavuşturacağız. Ancak şunu bilmenizi istiyorum. Bir sorunu çözerken önce alt yapı sorununu çözüme kavuşturacağız. Sonra üst yapıyı yapacağız. Alt yapı sorunu çözülmeden yapılacak olan üst yapı yatırımı, çöpe atılan para demektir. Belediyemizin kıt olan kaynaklarını doğru biçimde Elmalı için kullanacağı" diye konuştu.

Toplantının ardından Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk her mahalle muhtarına isme özel çanta ve içinde dosyalık, kalem, taşınabilir güç kaynağı ve ajanda hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!