DokumaPark'ta Nostaljik Sinema Günleri'ne yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

DokumaParkta Nostaljik Sinema Günlerine yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2021 13:41

DokumaPark'ta Nostaljik Sinema Günleri'ne yoğun ilgi

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin müzeleri, kütüphaneleri, sahaf çarşısı ve sanat galerisiyle kültür adası haline getirdiği DokumaPark'ta, 'Nostaljik Sinema Günleri' büyük ilgi görüyor. Etkinlik kapsamında 30 Ağustos'a kadar sinemadan tiyatroya, gölge oyunundan konsere kadar bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak.
DokumaPark'ta 1 Temmuz'da başlayan Nostaljik Sinema Günleri'ne, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Etkinlik günlerinde DokumaPark 5 bine yakın kişiyi ağırlıyor. Kepez Belediyesi'nin bir kültür hizmeti olan Nostaljik Sinema Günleri'yle, Antalyalılar güzel bir yaz akşamı eğlencesi yaşıyor. Haftanın 7 günü süren ve her yaş grubuna yönelik etkinliklerde Yeşilçam'ın sevilen filmleri pazartesi, çarşamba ve perşembe akşamları seyirciyle buluşuyor. DokumaPark yaz etkinliğinde, eğlence cumartesi geceleri canlı müzikle devam ediyor. Türk Sanat Müziği, Türk Pop Müziği ve Türk Halk Müziği konserleri, vatandaşların yaz eğlencesine renk katıyor. Çocuklar da, tiyatro, Hacivat-Karagöz gölge oyunlarıyla yaz tatilinin keyfini çıkarıyor.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, bazı günler etkinlik alanını ziyaret ederek, hemşehrilerinin yaz eğlencelerine ortak oluyor. Etkinlikleri izleyen ve vatandaşlarla sohbet eden ve çocuklarla fotoğraf çekilen Başkan Hakan Tütüncü, nostaljik çarşıda bulunan esnafı da ziyaret ediyor.
Etkinlikler 30 Ağustos tarihine kadar sürecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!