Doğa Yürüyüşleri Başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Doğa Yürüyüşleri Başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2015 10:48

KEPEZ BELEDİYESİ'NİN ÜCRETSİZ DÜZENLEDİĞİ DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ YENİ SEZONU BAŞLIYOR.

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz spor ve sağlık hizmeti olan doğa yürüyüşleri yeni sezona başlıyor.
Doğa yürüyüşü takvimi bu sezonda da yeni yerler keşfetmek isteyen vatandaşlarla farklı rotalarda gerçekleştirilecek. Doğa rehberi ve milli dağcı Ömer Faruk Gülşen’in liderliğinde yapılan doğa yürüyüşlerinin ilk durağı Moryer Yaylası olacak. Yakın ilçelerdeki tarihi ve doğal güzelliklere düzenlenen “7’den 70’e Doğa Yürüyüşü” programına farklı yaş ve meslek gruplarından kişiler katılıyor.
İLK DURAK MORYER YAYLASI
2015-2016 sezonunda yine farklı tarihi ve doğal güzelliklere yapılacak olan doğa yürüyüşlerinin ilki 19 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek. Kayıtları 14-18 eylül tarihleri arasında yapılan ilk gezi için 19 Eylül saat 08.30’da Erdem Bayazıt Kültür Merkezi önünden hareket edilecek. Moryer Yaylası, Karadere, Karçukuru ve Feslikan Yaylaları’ndan oluşan 12 kilometrelik program ile başlayacak olan sezon, ayda iki kez cumartesi günleri düzenlenecek. Sağlıklı bir yaşamın spor ile mümkün olduğunu vurgulayan organizasyonlarda vatandaşlara profesyonel ekipler eşlik edecek.
MAYIS’A KADAR DEVAM EDECEK
2015 yılı eylül ayında Moryer Yaylası’nda başlayacak olan doğa yürüyüşü sezon takvimi, Saklıkent, Kovada Gölü, Tufa Yaylası, Likya Yolu ve Ulupınar gibi doğal güzelliklerle dolu noktalarla devam edecek. Günübirlik doğa gezileri için Kepez Belediyesi tarafından ulaşım sağlanacak. 2015 Eylül-2016 Mayıs ayları arasında ayda iki kere cumartesi günleri düzenlenecek olan doğa yürüyüşlerine katılmak isteyen vatandaşlar, Kepez Belediyesi Spor Şefliği’ne müracaat ederek kayıt yaptırabilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!