Öğrenci servis araçlarına denetim

Güncelleme Tarihi:

Öğrenci servis araçlarına denetim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2020 10:38

Öğrenci servis araçlarına denetim

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde hizmet veren öğrenci servis araçlarının kapsamlı denetimi yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi tarafından yapılan denetimlerde, ilçede hizmet veren 52 servis aracı denetlendi. Denetimlerde servis araçlarının lastiklerinin denetimi ve ölçümü yapıldı. Araçların sinyal ve diğer lambaları kontrol edildi. Araçlarda bulunması gereken ilk yardım çantası, araçların işaretleri, koltukları, emniyet kemerleri tek tek incelendi. Kapıların kurallara uygun çalışıp çalışmadığı kontrol edildi. Şöförlerin ehliyeti, araçların ruhsatları incelendi. Küçük eksiklikler için sürücüler uyarıldı. Ardından sürücülere sürüş ve trafik kuralları eğitimi verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çoşkun, her öğrenci servis aracını kapsamlı denetime tuttuklarını belirterek, "Araçlar her yönüyle incelendi. Araçlarımızın ve sürücülerimizin çok küçük eksiklikler dışında, bir eksiği çıkmaması çok sevindirici. Çok küçük eksiklikler hafta sonu giderilecek. Amacımız taşımalı eğitimdeki öğrencilerimizin güven içinde yolculuk yapması" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!