Günay, yeni başkan yardımcısı

Güncelleme Tarihi:

Günay, yeni başkan yardımcısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2020 11:28

Günay, yeni başkan yardımcısı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE Belediyesi başkan yardımcılığına Salih Günay atandı. Günay, Demre Belediyesi'ndeki ikinci başkan yardımcısı oldu.

Demre Belediyesi başkan yardımcılığına halen Demre Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili olarak görev yapan inşaat mühendisi Salih Günay atandı. Daha önce de Demre Belediyesi başkan yardımcılığına İYİ Parti'li Demre Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Gümrükçü atanmıştı.

Yeni Demre Belediyesi başkan yardımcısı 41 yaşındaki Salih Günay, Demre doğumlu. İlk öğrenimini Demre'de, orta öğrenimini Antalya Çağlayan Lisesi'nde yaptı. 2003 yılında Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi'nin bitirdi. 2005 yılından bu yana Demre Belediyesi'nde İmar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü'nde görev yapıyor. Evli ve iki çocuk babası olan yeni Salih Günay, "Belediye Başkanımız Okan Kocakaya'nın önerisi doğrultusunda memleketim olan Demre Belediye Başkan Yardımcılığı'na atanmak benim için büyük bir onur. 15 yıldır çeşitli görevlerde hizmet ettiğim ilçeme daha verimli, daha güzel hizmet etmenin, projeler üretmenin gayreti içinde olacağım. Beni bu göreve layık görenleri mahcup etmemek, Demreli hemşehrilerime layık olmak için çalışacağım" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!