Dere'den Başkan Kocakaya'ya teşekkür ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Dereden Başkan Kocakayaya teşekkür ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2021 11:57

Dere'den Başkan Kocakaya'ya teşekkür ziyareti

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'ya teşekkür ziyareti yaptı. Başkan Kocakaya'nın makamında gerçekleşen ziyaretin ardından iki başkan Demre'de esnafı ziyaret etti.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'ya teşekkür ziyareti yaptı. Ziyarette Demre Esnaf Odası Başkanı Mahmut Perçin, Demre Esnaf Odası yöneticileri de bulundu. AESOB Başkanı Adlıhan Dere, "Demre Belediye Meclisi şubat toplantısında, zor durumdaki Demre esnafı için oybirliğiyle aldığınız karar için teşekkür ediyoruz. Pandemi devam ettiği sürece, Demre Belediyesi mülkünde kiracı olan ve iş yerini kapatmak zorunda kalan esnaftan kira almama kararınız bizi çok mutlu etti. Pandeminin başlangıcından bu yana, Demre esnafına önemli katkılar sağladınız. Bu konuda şahsım ve Demre esnafları adına size teşekkür ediyoruz" dedi.

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da "Demre Belediyesi olarak pandeminin başlangıcından bu yana, olanaklarımız ölçüsünde zor durumdaki esnafımıza, vatandaşımıza her türlü katkıyı yapmaya çalıştık. Yapmaya da devam ediyoruz. Bu zor süreci dayanışma ve yardımlaşma içinde hep birlikte atlatmaya çalışacağız. Bu süreçten en çok etkilenen esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaretin ardından başkanlar esnaf ziyaretinde bulundu. Özellikle zor durumda bulunan esnafların sorunlarını dinleyen başkanlar, ardından Demre Esnaf Odası'nda yeni bir değerlendirme toplantısı yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!