Demreli çocukların bayram coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Demreli çocukların bayram coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2022 15:37

Demreli çocukların bayram coşkusu

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen konserde, Demreli çocuklara bayram coşkusu yaşatıldı.

TBMM'nin kuruluşunun 102. yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolasıyla Demre'deki Noel Baba Meydanı'nda sanatçı Onur Nugay konser verdi. Konseri, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Baltacı, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, çoğunluğu çocukların bulunduğu yaklaşık 5 bin Demreli izledi.

Konserde orta oyunu, Karagöz ve Hacivat gösterileri yapıldı. Palyaçolar, sahnede ve alanda çocukları eğlendirdi. Alanda çocuklara pamuk şekeri, patlamış mısır, balon, Türk bayrağı ve rüzgar gülleri hediye edildi. Ardından sanatçı Onur Nugay sahne aldı. Onur Nugay, Barış Manço'nun 'Arkadaşım Eşşek, Domates Biber Patlıcan, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, Gül Pembe, Müsadenizle Çocuklar, Ben Bilirim' şarkılarını, çocuklarla birlikte birlikte söyledi. Sanatçı sevilen şarkıların yanında Gençlik Marşı, İzmir Marşı ve konserinin en sonunda Onuncu Yıl Marşı'nı söyledi.

Konser sonunda sanatçı Nugay'a teşekkür çiçeği ve Demre'nin doğal ürünlerini hediye eden Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türkiye Cumhuriyeti'nin temelinin atıldığı, bu temelin geleceğin güvencesi olan Türk çocuklarına emanet edildiği Türk çocuklarının, Türk ulusunun en büyük bayramlarından biri. Sevginin, masumiyetin, umudun, kardeşliğin, barışın ve geleceğin temsilcisi olan, dünyaya anlamlı gözlerle bakan çocuklarımızın bayramı kutlu olsun. Bugün, bu akşam bayramın çoşkusunu onlarla birlikte yaşadık" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!