Demre Belediyesi vatandaşa aşure dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Demre Belediyesi vatandaşa aşure dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2022 10:21

Demre Belediyesi vatandaşa aşure dağıttı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE,(DHA) - DEMRE Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle Kapalı Pazar Yeri girişinde aşure dağıttı. Yapılan aşureler yaklaşık 2 bin 500 kişiye ulaştı.

Demre Belediyesi'nin Muharrem Ayı dolasıyla düzenlediği aşure etkinliğinde, Demre Kapalı Pazarı girişinde vatandaşlara aşure dağıtıldı. Aşure dağıtımına Antalya Milletvekili Hasan Şubaşı, Belediye Başkan Vekili Önder Özkal, CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, İyi Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, İyi Parti Kaş İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz, belediye meclisi üyeleri ve belediye ekipleri katıldı. Aşure kazanı başına geçen Antalya Milletvekili Hasan Şubaşı ve Belediye Başkan Vekili Önder Özkal, pazara gelen vatandaşlar aşure dağıttı. Vatandaşlar, aşure dağıtımına büyük ilgi gösterdi. Antalya Milletvekili Hasan Şubaşı, "Aşure, birliğin, beraberliğin, paylaşmanın, dayanışma ve bereketin simgesidir. Bunun gereği olarak vatandaşlarımıza, belediyemizin hazırladığı aşureyi ikram ettik. Vatandaşlarımızla sohbet ettik. Sıkıntılarını dinledik. Zor günleri ancak, dayanışma, bir ve beraber olarak aşacağımızı anlattık" dedi.

Aşure dağıtımının ardından, Antalya Miletvekili Hasan Şubaşı, Belediye Başkan Vekili Önder Özkal ve parti yöneticileri, pazar yerinde ve ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu, sorunlarını dinledi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!