Andrey Karlov'a doğum günü çelengi

Güncelleme Tarihi:

Andrey Karlova doğum günü çelengi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2020 11:10

Andrey Karlov'a doğum günü çelengi

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANKARA'da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, 66. doğum gününde Antalya'nın Demre ilçesindeki anıtı önünde anıldı.

Rusya'nın Antalya Başkonsolosluğu, Ankara'da 19 Aralık 2016 tarihinde bir sergide uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Andrey Karlov'u doğum gününde unutmadı. 4 Aralık 1954 tarihinde doğan Andrey Korlov'un 66. doğum günü için Rusya'nın Antalya Başkonsolosluğu adına Demre ilçesindeki Andrey Karlov Caddesi'ndeki anıtta anma etkinliği yapıldı. Konsolosluk görevlileri Liubov Volodina ve Andrey Volodin, anıta kırmızı karanfillerden oluşan doğum günü çelengi koydu.

Andrey Volodin, "Andrey Karlov'u unutmadık, unutmayacağız. Onu doğum ve ölüm yıl dönümlerinde anmaya devam edeceğiz. Andrey Karlov, Rusya- Türkiye dostluğunun artık sembollerinden biri oldu. Onun adını Demre'de, bu anıt ve bu caddeye adını vererek yaşatan tüm yetkililere, Demrelilere teşekkür ediyoruz. Andrey Karlov, Demre'yi Rusya'da Aziz Nikolaos'tan sonra tanıtan bir sembol kişi oldu" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!