

PANDEMİ sürecinde yaptığı yardımlarla adından söz ettiren, sosyal medya üzerinde buluşan gönüllülerden oluşan Antalya Yardım Gönüllüleri Platformu, yardımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Hasta çocuklara oyuncak ve kırtasiye malzemeleri, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunan gönüllüler şimdi de köy okullarındaki çocukların kışı sıcak geçirmesi için kolları sıvadı. Gönüllüler Siirt’teki köy okulunda okuyan çocuklara mont ve bot yardımı yaptı.
GÖNÜLLÜLERİN DESTEĞİ
Antalya Yardım Gönüllüleri Platformu gönüllüsü Kamber Fırat, “Yardımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal medya üzerinden bizlere ulaşan kişiler yardım talebinde bulunuyor. Bizler de gönüllülerimizin desteğiyle ihtiyaç sahiplerine derman olmaya çalışıyoruz” dedi.
YÜZLERİ GÜLDÜ
Son olarak Siirt’in Baykan ilçesi Atabağı beldesindeki Atabağı İlkokulu’nda okuyan 50 çocuk için mont ve bot gönderdiklerini açıklayan Fırat, “Siirt’teki köy okulu bize yardım talebinde bulundu. İhtiyaç sahibi 50 öğrenci için liste gönderdiler. Yardımlarımız Atabağı İlkokulu müdür ve müdür yardımcısı tarafından öğrencilere dağıtıldı. Çok mutlular. Çocukların yüzünü güldürebiliyorsak ne mutlu bize” dedi.
OKULLARDAN TALEP GELİYOR
Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan Alaylı İlkokulu yetkililerinin de kendileriyle irtibata geçtiğini dile getiren Fırat, “15 ilkokul ve 16 ortaokul öğrencisine yardımlarımızı tamamladık. Bu yardımlarda Antalya ve ilçelerindeki gönüllülerimizin desteği büyük. Almanya’da yaşayan yardımseverlerimiz de bizlere destek oldu. İnşallah daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmamız için daha Çok gönüllümüz olur” diye konuştu.
Antalya haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Antalya ilinden ÇOCUKLAR KIŞI SICAK GEÇİRECEK hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 06 Aralık 2020 tarihinde saat 09 21’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça ÇOCUKLAR KIŞI SICAK GEÇİRECEK haberi güncellenecektir.