ÇOCUKLAR KIŞI SICAK GEÇİRECEK

Güncelleme Tarihi:

ÇOCUKLAR KIŞI  SICAK GEÇİRECEK
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2020 09:21

Antalya Yardım Gönüllüleri Platformu, Siirt’teki köy okulunda öğrenim gören 50 çocuk için mont ve bot gönderdi. Platform gönüllüsü Kamber Fırat, “Çocukların yüzünü güldürdüysek ne mutlu bize. Siirt’teki köy okuluna yapılan yardımda 21 gönüllümüzün desteği oldu” dedi.

Haberin Devamı

 

PANDEMİ sürecinde yaptığı yardımlarla adından söz ettiren, sosyal medya üzerinde buluşan gönüllülerden oluşan Antalya Yardım Gönüllüleri Platformu, yardımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Hasta çocuklara oyuncak ve kırtasiye malzemeleri, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunan gönüllüler şimdi de köy okullarındaki çocukların kışı sıcak geçirmesi için kolları sıvadı. Gönüllüler Siirt’teki köy okulunda okuyan çocuklara mont ve bot yardımı yaptı.

GÖNÜLLÜLERİN DESTEĞİ
Antalya Yardım Gönüllüleri Platformu gönüllüsü Kamber Fırat, “Yardımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal medya üzerinden bizlere ulaşan kişiler yardım talebinde bulunuyor. Bizler de gönüllülerimizin desteğiyle ihtiyaç sahiplerine derman olmaya çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR KIŞI  SICAK GEÇİRECEK

YÜZLERİ GÜLDÜ
Son olarak Siirt’in Baykan ilçesi Atabağı beldesindeki Atabağı İlkokulu’nda okuyan 50 çocuk için mont ve bot gönderdiklerini açıklayan Fırat, “Siirt’teki köy okulu bize yardım talebinde bulundu. İhtiyaç sahibi 50 öğrenci için liste gönderdiler. Yardımlarımız Atabağı İlkokulu müdür ve müdür yardımcısı tarafından öğrencilere dağıtıldı. Çok mutlular. Çocukların yüzünü güldürebiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

OKULLARDAN TALEP GELİYOR
Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan Alaylı İlkokulu yetkililerinin de kendileriyle irtibata geçtiğini dile getiren Fırat, “15 ilkokul ve 16 ortaokul öğrencisine yardımlarımızı tamamladık. Bu yardımlarda Antalya ve ilçelerindeki gönüllülerimizin desteği büyük. Almanya’da yaşayan yardımseverlerimiz de bizlere destek oldu. İnşallah daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmamız için daha Çok gönüllümüz olur” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!