BYEGM'nin 96'ncı yıl buluşması

Güncelleme Tarihi:

BYEGMnin 96ncı yıl buluşması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 11:33

BYEGM'nin 96'ncı yıl buluşması

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BASIN Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğü, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün (BYEGM) 96'ncı kuruluş yıldönümünü, Tahtalı Dağı ve Ulupınar'da düzenlenen etkinlikte Burdur, Isparta ve Antalyalı basın mensuplarıyla birlikte kutladı.

Etkinliğe 65 basın mensubu ile Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik ve Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek'in yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri de katıldı.

Etkinlik kapsamında önce Olympos Teleferik ile 2365 metrede Tahtalı Dağı'nın zirvesine çıkıldı. Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, gazetecilere tesis hakkında bilgi verdi, heyeti zirvede ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Özel günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için misafirlerine teşekkür eden Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen Diler ise Burdur, Isparta ve Antalyalı basın mensupları buluşmasının özel bir günde ve 2365 metrede Tahtalı Dağı zirvesi gibi özel bir yerde olmasına dikkat çekti. Diler, gösterdiği ilgi nedeniyle Haydar Gümrükçü'ye teşekkür ederek çiçek verdi.

Öğle yemeğinde Ulupınar Şelale Restoran'da buluşan basın grubu ve protokol üyeleri, Ulupınar'ın müthiş doğa manzarası eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!