Büyükşehir'den ödüllü FIFA 2020 Turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden ödüllü FIFA 2020 Turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2020 15:09

Büyükşehir'den ödüllü FIFA 2020 Turnuvası

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyada ve ülkemizde popüler olan elektronik sporlara (e-spor) yönelik çalışma başlattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Akdeniz Üniversitesi Elektronik Spor Topluluğu iş birliğinde 7 Kasım'da 'Antalya FIFA 2020 E-spor Turnuvası' düzenlenecek. Katılımın 128 kişiyle sınırlı olduğu turnuvaya başvuru 27 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında yapılacak.
'Biz birlikte yaparız' diyerek gençlerin fikirleri ve isteklerine duyarsız kalmayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek'in vaatleri arasında yer alan E-spor faaliyetlerini hayata geçiriyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Akdeniz Üniversitesi Elektronik Spor Topluluğu iş birliği ile organize edilen 'Antalya FIFA 2020 e-spor Turnuvası' 7 Kasım Cumartesi saat 10.00'da Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.
PARA ÖDÜLÜ VE ÇEŞİTLİ HEDİYELER
Antalya FIFA 2020 E-spor Turnuvası kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından birinciye üç bin (3.000) TL, ikinciye iki bin (2.000) TL, üçüncüye bin (1000) TL olmak üzere toplam 6 bin TL para ödülü taktim edilecek. Ayrıca katılım sağlayan gençlere madalya ve Antalyaspor forması hediye edilecek.
BAŞVURU 5 KASIM'DA BİTİYOR
Katılımcılar, katılımın 128 kişiyle sınırlı olduğu turnuvaya 27 Ekim - 5 Kasım tarihleri arasında www.abbsporhizmetleri.com internet adresinde yer alan online formu doldurarak kayıt olabilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!