BÜYÜKŞEHİR’DE SÜRPRİZ ATAMA

Güncelleme Tarihi:

BÜYÜKŞEHİR’DE SÜRPRİZ ATAMA
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2020 08:59

Daha önce Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı'nda üst düzey bürokratlık görevlerinde bulunan Hüseyin Karakuş, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne genel sekreter yardımcısı olarak görevlendirildi.

Haberin Devamı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan yetki ve vekalet krizlerinin ardından sürpriz bir atama yapıldı. Daha önce Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı'nda (MEB) üst düzey bürokratlık görevlerinde bulunan Hüseyin Karakuş, Büyükşehir Belediyesi’ne genel sekreter yardımcısı olarak görevlendirildi. Atama nedeniyle Ankara’dan Antalya’ya gelen Karakuş, görevine bugün itibarıyla başlayacağını söyledi.

HACIARİFOĞLU İSTEDİ
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu imzasıyla, Karakuş’un araştırmacı kadrosunda görev yaptığı Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) gönderilen ‘muvafakat isteme’ yazısında, belediyeye atanması istendi. Bakanlığın olumlu yanıt vermesi üzerine Karakuş’un yeni görevine ataması yapıldı. Devletin birçok kademesinde yöneticilik yapan Karakuş’un belediyecilikle ilgili araştırmaları ve kitapları da bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!