Başkan Yaşar'dan esnafa moral ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşardan esnafa moral ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2016 11:41

Başkan Yaşar'dan esnafa moral ziyareti

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe esnafıyla bir araya geldiği buluşmada sıkıntılarını dinledi, ilçede yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kendisinin de esnaflıktan geldiğini ve esnafın içinde bulunduğu sıkıntıları anladığını belirten Başkan Yaşar, "Esnafımızın her zaman yanındayım ve böyle bir yerel yönetim anlayışı ile çalışıyorum. Belediye olarak hiçbir zaman cezacı bir yapıda olmadık, bunun yerine esnafımızı öncelikle uyardık ve yasaları esnafımıza anlatarak çalıştık. Bizim için önemli olan yasalar çerçevesinde esnafımızı da tüketiciyi de korumaktır. Bize gelen tüm talepleri dinleyip anında hizmet vermeye çalıştık. Vatandaşın parasını vatandaşa harcadık. Saçı bitmemiş yetimin hakkını koruduk. Verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Şentepe'nin kaderi değişti. Şentepe eski Şentepe değil, Gecekondu bölgesiyken modern bir hale geldi. Yaptığımız hizmetlerle, Şentepe değer kazandı. Sorgun caddesi için de güzel bir etkinlik planlıyorum. Bu caddede çok sayıda dükkan hizmet veriyor, yeni gelişmekte olan bir cadde. İnşallah büyük bir etkinlikle bu caddemizi canlandıracağız" dedi.

TÜRKİYE SIKINTILI BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR

Türkiye'nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ve bu durumun esnafa zarar verdiğini de kaydeden Başkan Yaşar, "Ülkemiz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Her gün şehit haberleri ile uyanıyoruz. Bu kirli eller sadece askerlerimizi değil, sivil vatandaşımızı da hedef alıyor. İnsanlar sokağa çıkmaktan korkuyor, yatırımcılar yatırım yapmaktan çekiniyor. Bu durum esnafımızı da etkiliyor. Hep birlikte kardeşçe, el ele bu sıkıntıları atlatacağız" diye konuştu.

Hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaflar da, Şentepe'nin Yaşar sayesinde kentleştiğini ve modernleştiğini dile getirdi. Ayrıca Sorgun Caddesi için yapılması planlanan etkinlik için de Başkan Yaşar'a teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!