Başkan Uysal'dan milli takıma ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysaldan milli takıma ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 13:08

Başkan Uysal'dan milli takıma ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - A Milli Kadın Hentbol Takımı; 2019 Kadınlar Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa elemelerine Antalya'da hazırlanıyor. A Milli Kadın Hentbol Takımı antrenmanını ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, başantrenör Birol Ünsal ve sporculara başarılar diledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; başantrenörlüğünü, Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı antrenörü Birol Ünsal'ın yaptığı A Milli Kadın Hentbol Takımını ziyaret etti. Başkan Uysal; 30 Kasım-2 Aralık 2018 tarihlerinde Makedonya'nın başkenti Üsküp'te; Makedonya, İzlanda ve Azerbaycan ile mücadele edecek olan A Milli Kadın Hentbol Takımı teknik heyeti ve oyuncularına başarılar diledi.

TÜRKİYE'NİN LİDER SPORCULARI

Ligin, komşu ülkelerin sporcularından oluşmasına üzüldüğünü söyleyen Başkan Uysal, şöyle konuştu: "Muratpaşa Belediyespor olarak yaptığımız reformlarla; Türk kadın hentbolunun, maksimum 6-7 yıl içerisinde Avrupa'nın ilk onuna girmesini hedefliyoruz. Bunun için çalışacağız ve bunu da başaracağımıza inanıyorum. Mücadelemizi, sporcu kaynağımızı devamlı yenileyerek devam edeceğiz. Sizler de; Türkiye'nin lider sporcuları olarak bu yaklaşıma, bu bakış açısına katkı sağlarsanız çok seviniriz. Sizlere inanıyoruz. Önümüzdeki turnuvada, bütün maçlarınızda size ve bütün ekibinize başarılar diliyorum."

MİLLİ TAKIMA 5 OYUNCU

Kadroda; Muratpaşa Belediyespor'dan kaleci Merve Durdu, sol kanat oyuncusu Yasemin Şahin, sol kanat oyun kurucu Döne Gül Bozdoğan, sağ kanat oyuncusu Yağmur Toprak ve pivot Cansu Akalın'ın da yer aldığı A Milli Kadın Hentbol Takımı; 2019 Kadınlar Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa elemeleri 4.grupta mücadele edecek. Milliler, Makedonya, İzlanda ve Azerbaycan ile mücadele edecek. Grubu lider olarak tamamlayan takım, play-off oynama hakkı elde edecek.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!