Başkan Tütüncü, Vali Yazıcı'yı ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tütüncü, Vali Yazıcıyı ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2020 13:51

Başkan Tütüncü, Vali Yazıcı'yı ağırladı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Valisi Ersin Yazıcı'yı makamında ağırladı. Görüşmede, Kepez Belediyesi'nin projeleri, ilçeye yapılan yatırımlar ve çalışmalar istişare edildi.
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, göreve başladıktan sonra kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye iadei ziyarette bulundu. Vali Yazıcı'yı, başkanlık girişinde Başkan Hakan Tütüncü karşıladı. Makamda gerçekleşen ziyarette Tütüncü, belediyesinin ilçede yürüttüğü hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi. Vali Ersin Yazıcı, Başkan Tütüncü'ye, ilçeye kazandırdıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Vali Yazıcı'nın belediye binasından ayrılmasının ardından görüşme hakkında bilgi veren Başkan Tütüncü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tütüncü, “Sayın valimize göreve başladıklarında hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Bugün kendileri de bizlere iadei ziyarette bulundular. Projelerimizi, Kepez'e yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı istişare etme fırsatı bulduk. Kendilerine de bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi ilettik" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!