Başkan Tütüncü, çalışanlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tütüncü, çalışanlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2018 11:44

Başkan Tütüncü, çalışanlarla buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkan Hakan Tütüncü, 10 yıllık görev süresinde ilçede 3 milyon metrekare yeni yeşil alan ürettiklerini söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki şantiye binasındaki buluşmada konuşan Hakan Tütüncü, “Park ve Bahçeler, belediyemizin yüz akı müdürlüklerinden bir tanesidir. Gerçekten gelişen, değişen ve güzelleşen Kepez'in, her bir santim metre karesinde çalışanlarımızın parmak izi var. Bundan dolayı müdürlüğümüzün tüm çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.

'HİZMET ÇITASINI DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ'

Başkan Tütüncü, Kepez'de 10 yılda 3 milyon m2'den daha fazla yeni yeşil alan ürettiklerinin altını çizerek, şunları söyledi:

"Yeni yeşil alanlarla birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, 200'den fazla okulun, 150'den fazla caminin, resmi kurumların çevre düzenlemesini, bakımını yaptı. Daha yapacak çok işimiz, daha gidecek çok yolumuz var. İnşallah bundan sonraki süreçte de heyecanla, azimle hedefleri yükseltmeye, hizmet çıtasını daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz. Bu güzel yolculukta bizim en önemli yardımcılarımız çalışanlarımızdır."

'ÇALIŞANIMIZ, ALACAĞINI GÜNÜ GÜNÜNE ALIYOR

Tütüncü, 2009'da göreve geldiğinde belediyenin personeline 1 milyon 800 bin TL borcu olduğunu hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Görevde 14. ayımızı yaşarken çalışanına borcunu sıfırlamış bir belediye olduk. Kendi dönemimizde çalışanlarımıza her türlü alacağını günü gününe ödedik, bundan sonra da ödemeye devam edeceğiz. Kepez olarak toplu sözleşme dönemlerinde Türkiye'deki en iyi hak ve imkânları sağlayan belediyelerden biri olduk. Yetkili sendika temsilcileri, her zaman şunu söylemişlerdir; siz zaten bir sendikacının yapması gereken her şeyi idare olarak yapıyorsunuz. Söyleyecek sözümüz de yok demişlerdir çoğu zaman."

Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır'ın da katıldığı kahvaltı programı, günün anısına fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!