Başkan Böcek'in okul ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcekin okul ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2018 16:41

Başkan Böcek'in okul ziyaretleri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni eğitim-öğretim yılının ilk haftalarında okul ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Konyaaltı Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Muhittin Böcek, Okul Müdürü Nedim Yıldız'a ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Konyaaltı Anadolu Lisesi'nin kendinde ayrı bir yeri olduğunu belirten Başkan Muhittin Böcek, “Belediye Başkanı olarak göreve başladığım ilk yıllarda Konyaaltı'nda devlet lisesi yoktu. Bu okulun yerinde ilkokul vardı. İlkokulun yıkılarak yerine yeni bir okulun yapılmasını istedik. Ancak o dönem birçok kişi yeni bir okul yapılamaz düşüncesiyle mevcut okulun yıkılmasına karşı çıkmıştı. Ancak bölgemize bir lise kazandırmanın gayretiyle çoktan çalışmalarımıza başlamıştık. Bu gayretlerimizin sonunda Konyaaltı'na lise kazandırdık. Bu okula yaptığım her ziyaret beni o günlere götürür ve duygulandırır" dedi.

Konyaaltı'nda eğitim-öğretime ayrı bir önem verdiğini söyleyen Başkan Böcek, “Devletin lisesinin olmadığı günlerden bugünlere kadar birçok eğitim yatırımının önünü açtık, destek olduk. Şimdi Konyaaltı'nda 53 okul var. Eğitime katkı sunan herkese teşekkür ederim. Yeni eğitim-öğretim yılının öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Konuşmaları sonrasında okul bahçesine çıkan Başkan Muhittin Böcek'e öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Başkan Böcek de öğrencilerle öz çekim yaparak bu anı ölümsüzleştirdi.

Muhittin Böcek daha sonra Yeditepe Koleji İstek Okulları Konyaaltı Kampüsünü ziyaret ederek okulun kurucu Başkanı Mustafa Koca, Kampüs Müdürü Musa Kalaycı ve öğretmenlerle bir araya geldi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!