BAŞKAN BÖCEK GERİ DÖNÜYOR

Güncelleme Tarihi:

BAŞKAN BÖCEK GERİ DÖNÜYOR
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2021 09:35

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, meclis toplantıları başkanlığına nisan itibariyle geri döneceğini açıkladı.

Haberin Devamı

SAĞLIK sebebiyle uzun bir süre ara vermek durumunda kaldığı meclislerde yeniden başkan olarak yer almaya başlayacağını belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu aydan itibaren toplantı takvimindeki programlara da katılım sağlayacağını açıkladı.

MECLİSLERE DÖNÜYORUM
Hürriyet’e konuşan Başkan Böcek şunları söyledi: “Önce Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin nisan ayında yapılacak olan olağan meclis toplantısına başkanlık yapacağım. Benim hastanede tedavi gördüğüm ve evde istirahat ettiğim dönemde vekaleten yönetilen meclislere artık geri dönüyorum. Bundan sonraki meclislerde bizzat bulunup madde madde alınan her kararda görevimin başında olacağım.”

BAŞKANLARLA BULUŞACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partili (CHP) 11 büyükşehir belediye başkanını 21 Mart’ta Muğla’da bir araya getirecek olan başkanlar toplantısına katılacağını açıklayan Muhittin Böcek, “Ekrem Bey, Mansur Bey ve diğer başkanlarla görüştük. Toplantıya katılacaklarını söylediler. Salgınla geçen bir yılın ardından geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştireceğiz. 22 Mart’ta ise İzmir’de iklim krizi, su sorunu gibi konuların ele alınacağı zirvede olacağız” diye konuştu. Akdeniz Üniversitesi’nde (AÜ) devam eden fizik tedavi sürecinde önemli bir aşama kaydettiğini belirten Başkan Böcek, sağlık durumuyla ilgili de şöyle bilgi verdi: “Zor bir süreç geçirdim. Yoğun bakımdan ilk çıktığımda çay bile içemezken şu anda yeniden doğmuş gibiyim. Sağlığım gayet yerinde. Virüse yakalanmadan önce sahip olduğum güce yeniden kavuştum.” 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!