'Barobey' için hüzünlü tören

Güncelleme Tarihi:

Barobey için hüzünlü tören
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2021 12:57

'Barobey' için hüzünlü tören

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)- KANSER tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 'Barobey' lakaplı avukat Soner Ustaoğlu (49) için Antalya Barosu önünde tören düzenlendi. Törene katılan onlarca avukat gözyaşlarına hakim olamadı.

Uzun süredir gördüğü lösemi tedavisinin ardından dün hayatını kaybeden Antalya Barosu avukatlarından Soner Ustaoğlu için bu sabah tören düzenlendi. Antalya Barosu önünde düzenlenen törene, CHP Antalya milletvekilleri Rafet Zeybek, Cavit Arı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, HDP İl Başkanı Muhsin Taşar, Büyükşehir Belediyesi başkan vekili Deniz Filiz ve onlarca avukat katıldı.

Törende konuşan Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, Soner Ustaoğlu ile iyi ve kötü günlerinin geçtiğini belirterek, “O bambaşka bir insandı. Dünden bu yana Soner'in vefatını duyan Şırnak'tan Çanakkale'ye kadar birçok kişi aradı. İçimiz yangın yeri. Antalya Barosu'nun rengi soldu. Baronun bir yanı, bir kanadı artık kırık olacak. Onu asla unutmayacağız" dedi.

Törene katılan Soner Ustaoğlu'nun eşi Ayla Ustaoğlu, tüm meslektaşlarından helallik isterken törene katılanlar gözyaşlarına boğuldu.

Soner Ustaoğlu'nun cenazesi Muratpaşa Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Güzeloba Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Antalya Barosu dergisinde, hayata geçirdiği 'Barobey' karakteriyle çizgi romanı yayımlanan Ustaoğlu, bu yüzden meslektaşları tarafından 'Barobey' olarak biliniyordu. Ustaoğlu, yaklaşık 5 yıldır lösemi tedavisi görüyordu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!