'Ayan Beyan Doğaçlama' Antalyalılarla buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Ayan Beyan Doğaçlama Antalyalılarla buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2020 17:41

'Ayan Beyan Doğaçlama' Antalyalılarla buluşuyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Müzesi, yaz etkinlikleri kapsamında 10 Temmuz saat 21.00'de Kaleiçi Yat Limanı Açıkhava Tiyatrosu'nda “Ayan Beyan Doğaçlama" oyununu Antalyalılar ile ücretsiz buluşturacak.

Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı'na bağlı Antalya Oyuncak Müzesi, pandemi sürecinde ara verilen kültür sanat faaliyetlerinin canlanmasına katkıda bulunmak amacıyla yaz etkinlikleri düzenliyor.

DOĞAÇLAMA KOMEDİ

Baküs Sahne &Atölye ve Kırmızı Kalem Sanat işbirliği ile Kaleiçi Yat Limanı Açıkhava Tiyatrosu'nda, pandemi önlemleri alınarak gerçekleştirilecek etkinlikler, 10 Temmuz saat 21.00'de “Ayan Beyan Doğaçlama" tiyatro oyunu ile başlıyor. “Ayan Beyan Doğaçlama" sadece seyircilerin yönelimleriyle belirlenen konu ve anahtar kelimeler eşliğinde, yine seyircilerin seçtiği oyuncuların oynadığı bir doğaçlama komedi oyunu.

PAZAR KLASİK MÜZİK KONSERİ

Etkinlikler kapsamında 12 Temmuz Pazar akşamı da saat 21.00'de Arpta Zlata Fon Engel,

Viyolada Natalia Kırca'nın yer alacağı Klasik Müzik Akşamı konseri düzenlenecek. Yaz boyu müzik dinletileri, belgesel gösterimleri ve gezi-sunum gibi alanlarda uzman kişilerin katılımı ile gerçekleştirilecek etkinliklere Antalyalılar ücretsiz olarak katılabilecek.

Başlama saati 21.00 olan etkinliklerde, 14 Temmuz'da Canlı Radyo, 16 Temmuz'da Yıldızlar Altında Bilim Söyleşileri, 20 Temmuz'da Köse Bir Yörük Masalı, 21 Temmuz'da Fotoğraflarla Küba ve Che Öyküsü, 22 Temmuz'da Ayan Beyan Doğaçlama, 28 Temmuz'da Toroslarda Yüksekte ve 29 Temmuz'da yine Ayan Beyan Doğaçlama etkinliği yeralacak

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!