AÜ Edebiyat'a TSE'den Kalite Belgesi

Güncelleme Tarihi:

AÜ Edebiyata TSEden Kalite Belgesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2021 14:31

AÜ Edebiyat'a TSE'den Kalite Belgesi

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Edebiyat Fakültesi, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen TS EN ISO 9001:2015 Kalite Belgesi'ni aldı.

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Yönetim Kurulu Salonu düzenlenen törende TS EN ISO 9001:2015 Kalite Belgesi'ni, Türk Standartları Enstitüsü Bölge Müdürü Hasan Demirtaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker'e takdim edildi. Törende Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ertürk, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Güven Dinç, Doç. Dr. Evrim Gülbetekin, Fakülte Sekreteri Alaattin Yücel de hazır bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, Edebiyat Fakültesi'ni almış oldukları belgeden dolayı kutlayarak, "AÜ fakülteleri TSE standartlarını yerine getirerek kalitelerine kalite katmaya devam ediyor" dedi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Toker, kalite belgesinin alımında emeği geçenleri kutladı.

TSE Bölge Müdürü Hasan Demirtaş ise Akdeniz Üniversitesi'nin ve fakültelerinin kalite belgelerini başarılı bir şekilde aldıklarını ve buna eklenen son halkanın Edebiyat Fakültesi olduğunu ifade ederek sürdürülebilir kalite yönetiminin devam etmesi temennisinde bulundu.

Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ertürk de fakülte olarak aldıkları Kalite Belgesi sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti, "Asıl hedeflerimiz fakülte bölümleri içinde kalite belgesi almak. Kalite Yönetim Sistemi'nin şartlarına uyarak, eğitim ve öğretim hizmetlerimizi sürekli iyileştirmek, eğitim kalitesini sürdürmek ve sürekli gelişmeyi asıl hedef olarak belirlemekteyiz" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!