ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi inşaatı sona yaklaştı

Güncelleme Tarihi:

ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi inşaatı sona yaklaştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2021 14:58

ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi inşaatı sona yaklaştı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından yapımı devam eden ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'nde çalışmalar sürüyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Yeni Mahalle'de 1011 metrekarelik alana yapılan merkezle ilgili bili bilgi verdi. İnşaatın çok hızlı ilerlediğini belirten Başkan Topaloğlu, bina tamamlandıktan sonra ilçede daha kaliteli meslek eğitiminin verileceğini söyledi. Başkan Topaloğlu, ATSO Başkanı Davut Çetin'e Kemer'e kazandırdığı hizmetten dolayı çok etti.

AÇILIŞI 3 NİSAN'DA

ATSO Başkanı Davut Çetin ise çalışmaların hızlı ilerlediğini ve zemin ve kolonların dikilme işlemlerinin bittiğini anlattı. Şubat ayı gibi binanın kaba inşaatını bitirmeyi planladıklarını ifade eden ATSO Başkanı Çetin, Çetin, binanın 3 Nisan'ın ATSO'nun kuruluşunun 140'ncı yıl dönümünde açılışının yapılmasını planladıklarını söyledi. Merkezde müzik, tiyatro, halk oyunları ve meslek edindirme kurslarının gerçekleştirileceği belirtildi.

ANAOKULUNDAKİ ÇALIŞMALAR

Orduvar - Ülker Akman çiftinin yapımını üstlendiği anaokulundaki çalışmaları da değerlendiren Başkan Topaloğlu, binaya elektrik tesisatının döşenerek sıva çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Topaloğlu, anaokulunun 3 ay sonra tamamlanmasını planladıklarını dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!