ATB'nin seçim sonrası ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

ATBnin seçim sonrası ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 10:44

ATB'nin seçim sonrası ziyaretleri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, Yönetim kurulu Üyeleri Halil Bülbül, Hüseyin Simav ve Cüneyt Doğan çeşitli kurumlara nezaket ziyaretinde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'a nezaket ziyaretinde bulunan ATB heyeti, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Hakkı Bahar, Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
ATB Başkanı Ali Çandır, Antalya'nın dünyanın en özel kentlerinden biri olduğunu belirterek, güç birliğiyle daha iyi bir kent haline getirilebileceğini söyledi. Yeni dönemde de diğer kurumlarla çalışarak kent ekonomisini ileriye taşımak istediklerini anlatan Başkan Çandır, "Borsamız yürüttüğü bütün projelerde kurumların desteğini almıştır. Bundan sonra da birlikteliğin gücüne inanarak çalışacağız" dedi.
BAŞKAN TÜREL
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Ticaret Borsası'nın kentin en önemli kurumlarından biri olduğunu belirterek, yönetime yeni dönemde başarılar diledi. Türel, Kömürcüler'de kurulacak canlı hayvan borsasının hızlandırılması için gerekli çalışmaların yapılacağını bildirdi.
Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, ATB'nin fark yaratan projelerle Antalya için çalıştığını belirterek, yönetimin yeni dönemde de aynı performansla çalışacağına inandığını söyledi. Solmaz, yönetime yeni dönemde başarılar diledi.
BAŞKANLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ATSO Başkanı Davut Çetin, ATB heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ederken, yeni dönemde de birlikte çalışacaklarını söyledi. Kent için taş üstüne taş koyma hedefinde olduklarını vurgulayan Çetin, bunu birlikte yapacaklarını dile getirdi.
BAİB Başkanı Hakkı Bahar, ATB'nin görüş ve önerilerinin kent için önemli olduğunu belirterek, kentin ekonomisi için yürütecekleri çalışmalarda birlikte çalışmak istedikleri mesajını verdi.
DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, yeni dönemdeki hedeflerini ATB heyetiyle paylaştı. ATB heyetine ziyareti için teşekkür eden Çetin, kurumların deneyimlerinden yararlanmak istediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!