Atatürk Parkı EKDAĞ Sosyal Tesisi'nde lezzet keyfi

Güncelleme Tarihi:

Atatürk Parkı EKDAĞ Sosyal Tesisinde lezzet keyfi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2021 13:18

Atatürk Parkı EKDAĞ Sosyal Tesisi'nde lezzet keyfi

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Parkı içerisinde bulunan EKDAĞ Sosyal Tesisi, sosyal mesafe ve hijyen tedbirleri içerisinde misafirlerini ağırlıyor. Tesis, Akdeniz ve Beydağlarının muhteşem manzarası, uygun fiyatlı ve lezzetli menüsüyle Antalyalıların buluşma adresi oluyor.

Antalya'nın dünyaca ünlü falezleri üzerindeki Atatürk Parkı içerisinde yer alan Büyükşehir Belediyesi EKDAĞ Sosyal Tesisi, kontrollü normalleşmeye birlikte hijyen kurallarını sıkı şekilde uygulayarak kaliteli hizmetine devam ediyor. Sosyal tesiste, Antalyalılar aileleriyle birlikte eşsiz Akdeniz manzarası eşliğinde keyifli zaman geçirebiliyor.

HİJYEN TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEDE

EKDAĞ tarafından işletilen tesiste tedbirler kapsamında misafirlere girişte HES kodu sorgulaması yapılıyor, el dezenfektanı sıkılıyor. Misafirlerin ve çalışanların temasını en az seviyeye indirmek için siparişler telefonlara yüklenen uygulamayla veriliyor. Uygulama sayesinde restorana gelen misafirler masalarda bulunan QR kodları okutarak siparişlerini verebiliyorlar.

UYGUN FİYATA MANZARA VE LEZZET

Büyükşehir Belediyesi EKDAĞ Sosyal Tesisler Müdürü Hakan Yurttaş, 2020 yılında 180 bin kişinin tesisi ziyaret ettiğini kaydederek, "Antalyalıların güven ve huzur içinde gelebilecekleri tesisimizde hijyen ve sosyal mesafe tedbirlerini en üst seviyede tutarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Hizmet kalitesi ve uygun fiyat konusunda anketlerde yüzde 95 memnuniyet göstergemiz var. Gıda güvenliği ve mutfak hijyeni konusunda da titiz davranıyoruz. Sosyal Tesise gelen misafirler usta şeflerin ellerinden çıkan lezzetli menüsüyle muhteşem bir manzara eşliğinde yeme içme fırsatı buluyor. Tüm Antalyalıları sosyal tesisimize bekliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!