ANTİAD’tan Kıbrıs’a çıkarma

Güncelleme Tarihi:

ANTİAD’tan Kıbrıs’a çıkarma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2021 10:57

ANTİAD’tan Kıbrıs’a çıkarma

Haberin Devamı

 

ANTALYA (DHA) - ANTALYA İş İnsanları Derneği (ANTİAD), KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti. Ziyarette iki ülke arasındaki ikili ilişkiler, turizm ve diğer yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) Başkanı Ferhat Yıldız ve yönetimini kabul etti. ANTİAD üyelerini Cumhurbaşkanlığı’nda kabul etmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, Antalya'daki büyük orman yangınından etkilenenlere bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti. Antalya ile karşılıklı turizm faaliyetlerinin artması temennisini dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, Antalya’dan KKTC’ye karşılıklı turist akışının gerçekleşmesinin önemli bir turizm potansiyeli olacağını kaydetti. Tatar, Türkiye’den gelen sivil toplum örgütleriyle memleket meselelerini değerlendirmenin bir ayrıcalık olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar’a ziyaret

ANTİAD Başkanı Ferhat Yıldız ise ziyarette dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi sunduklarını ifade ederek yatırım fırsatlarını değerlendirdiklerini belirtti. Tatar’ın, Antalya bölgesinde yaşanan yangın felaketini yerinde incelemesinin bölge halkının büyük takdirini kazandığına dikkat çeken Yıldız, iki ülke arasındaki iş birliğinin her alanda daha da güçleneceğini kaydetti. Yıldız, misafirperverliği için Tatar’a teşekkür etti.

Dernek üyeleri Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın ardından DP Genel Başkanı ve Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu ve Çalışma Bakanı Koral Çağman’ı ziyaret etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!