Antalya'ya yeni lezzet durağı

Güncelleme Tarihi:

Antalyaya yeni lezzet durağı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2018 10:28

Antalya'ya yeni lezzet durağı

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'daki marka restoranlar zincirine yeni bir halka eklendi. 'Yemeklerin Efendisi Ferhat Usta' adlı işletme, 40 yemek çeşidiyle hizmete açıldı.

Konyaaltı ilçesinde Atatürk Bulvarı üzerinde farklı bir konseptle Deniz Tuncay'ın aşçıbaşılığında hizmete giren 'Yemeklerin Efendisi Ferhat Usta'nın açılış kurdelesini, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek kesti. Ferhat Avcı, Deniz Tuncay ve Yasemen Soylu işletmeciliğini yaptığı restoranın mutfağındaki profesyonel aşçılar, çok çeşitli yöresel pilav, sulu yemek, et ızgara, pide çeşitleri, yöresel içecek ve tatlı hazırlayacak.

İşletmecilerden Yasemen Soylu, içerisi ferah olan tesiste birinci kuralın hijyen ve güleryüz olduğunu, özverili, eğitimli 20 personelin görev yaptığını belirtti. Soylu, "Antalyalılara, şehrimizde tatil yaban yerli ve yabancı konuklarımıza 40 çeşit zeytinyağlı-etli kuru gıda, sebze ve et ızgara yemeklerimizle, çeşitli tür tatlılarımızla hizmet vereceğiz, yemeklerimizi paket servisimizle evlere, işyerlerine taşıyacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!