Antalyaspor'dan taraftara çağrı

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspordan taraftara çağrı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 11:39

Antalyaspor'dan taraftara çağrı

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Basketbol 2. Ligi A Grubu'nu lider tamamlayan Antalyaspor, play-off müsabakalarında cumartesi günü Çankırı Belediyesi ile karşılaşacak. Genel Menajer Doğan Hakyemez, "Taraftarımızla daha fazla beraber olmamız lazım. Onların desteğiyle biz maçları daha iyi oynuyoruz" dedi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubu'nu lider tamamlayan Antalyaspor, play-off müsabakalarında cumartesi günü Çankırı Belediyesi ile karşılaşacak. Atilla Küonuk Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda, Antalyaspor Basketbol Şube Başkanı Güray Kanan, 2. ligi lider tamamlayıp play off müsabakalarında Çankırı Belediyesi ile eşleştiklerini dile getirdi.

Play off müsabakasında eleme usulü oynanacağına değinen Kanan, "Cumartesi günü oynayacağımız maçı sezonun en önemli maçı olarak görüyoruz. 8 aya yakın süredir bu önemli maç için çalışıyoruz. Salı günü de rakibimizle deplasmanda oynayacağız. Üç eleme maçından 2'sini kazanan, 6 takımın yer aldığı final müsabakalarına yükselecek. Orada da ilk 2 sırayı alan takım 1. lige çıkacak. Hedefimiz 1. lige çıkmak. Önümüzdeki sene de 1. ligden süper lige yükselmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

GİRİŞLER ÜCRETSİZ

10 Bin Kişilik Spor Salonu'nda oynanacak maçın girişlerinin ücretsiz olduğunu vurgulayan Güray Kanan, taraftarı karşılaşmaya davet etti. Güray Kanan, play off müsabakalarında Erdem A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Erdem'in takıma sponsor olduğunu belirtti. Kanan, Erdem'e imzalı forma hediye etti. Erdem de Süper Lig'i hedefleyen Antalyaspor'a başarı diledi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Genel Menajer Doğan Hakyemez de takımda sakat oyuncu bulunmadığını anlattı. Çankırı Belediyesi'ni 2 maçta yenerek 6'lı gruba hazırlanmayı istediklerini kaydeden Hakyemez, "Cumartesi günü evimizde salı günüde Çankırı da rakibimizi yenerek 6'lı gruba kalmak istiyoruz. Bu dönemde bizim taraftarımızla daha fazla beraber olmamız lazım. Onların desteğiyle biz maçları daha iyi oynuyoruz. Başaracağımızı biliyoruz. Birinci lig, süper lig ve ardından da Avrupa kupalarında ülkemizi temsil edeceğimize inanıyoruz" dedi. Antalyaspor Basketbol Kurulu Üyesi Berkay Bahar da takıma başarı diledi.

FOTOĞRAFLI

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!