Antalyaspor, Trabzonspor'u ağırlıyor

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor, Trabzonsporu ağırlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2016 13:20

 Antalyaspor, Trabzonspor'u ağırlıyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Hentbol Takımı, cumartesi günü Trabzonspor'u konuk edecek.

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor Hentbol Takımı, 7'nci hafta maçında evinde Trabzonspor'u konuk edecek. Karşılaşma, 12 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'te 10 bin kişilik yeni spor salonunda oynanacak. Ligde geride kalan 6 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet elde ederek 5 puanla 9'uncu sırada yer alan takım, son sıradaki rakibini yenerek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

ANTALYA'DA YENİLGİ YOK

Antalyaspor Hentbol Şubesi Sorumlusu Hakan İrban, bu sezon henüz deplasmanda puan alamadıklarını, ancak Antalya'da oynadıkları 3 maçta da yenilmediklerine dikkat çekerek, “Antalya'daki maçlarımızda Amasya, Taşova ve Konya Selçuk Belediyesi'ni yenerken, Beykoz ile berabere kaldık. Cumartesi günü konuk edeceğimiz Trabzonspor son sırada da olsa, yaptığı son transferler ile iddialı bir duruma geldi" dedi.

Teknik direktör Okan Halay ise “Takımımız hentbolde ülkemizin köklü takımlarından Trabzonspor ile karşılaşacak. İzleyenlerin keyif alacağı bir maç olacak. Yeni salonumuzda seyirci desteğini her zaman görmek istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!