Antalyaspor, Galatasaray Odebank'la açılış yapacak

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor, Galatasaray Odebankla açılış yapacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2016 16:43

Antalyaspor, Galatasaray Odebank'la açılış yapacak

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Basketbol 2. Lig'de (TB2L) mücadele edecek Antalyaspor, Galatasaray ile 23 Eylül'de açılış maçı oynayacak.
Antalyaspor bünyesinde kurulan basketbol takımı, bu sezon TB2L'de mücadele edecek. Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk önderliğinde, Aydın Örs'ün basketbol şube başdanışmanı, Doğan Hakyemez'in genel menajer, Güray Kanan'ın basketbol şube kurulu başkanı, Alaeddin Yakan'ın ise baş antrenör olduğu kırmızı beyazlı takım, 23 Eylül Cuma günü saat 17.30'da kendi seyircisi önünde açılış maçı oynayacak. Açılış maçında Meltem Mahallesi'nde yapılan 10 bin kişilik Antalya Arena Spor Salonu'nda Eurocup şampiyonu olarak bu sezon Euroleague'de mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray Odeabank ile karşılaşacak Antalyaspor, sezona görkemli bir açılış etkinliğiyle 'merhaba' diyecek.
KANAN, ANTALYALILARI MAÇA DAVET ETTİ
Antalyaspor Basketbol Şube Kurulu Başkanı Güray Kanan, yeni kurulan takımı, Eurocup şampiyonu olarak bu sezon Euroleague'de mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray Odeabank'la yapacakları açılış maçında tanıtacaklarını söyledi. Antalyalıları Galatasaray Odeabank maçına beklediklerini belirten Kanan, "Altyapısı ve teknik kadrosu ile Antalya şehrimize yakışan, Antalya'da basketbola gönül vermiş tüm gençlerin örnek ve hedef alacağı güzel bir takım oluşturduk. İyi bir kadromuz ve iddialı bir hedefimiz var. Bu sene TBL 2. Lig'den 1. Lige, önümüzdeki sene de Spor Toto Basketbol Ligi'ne çıkmak istiyoruz. Bu hedefe, Antalya'yı ve basketbolu sevenlerle ulaşmak istiyoruz. Antalyalı basketbol severleri takımlarını görmeleri ve desteklemeleri için bu maça bekliyoruz" diye konuştu.
ANTALYASPOR BASKETBOL TAKIMI KADROSU
25 Ekim'de başlayacak ligin hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı takımın kadrosunda Fırat Töz, Kağan Kavral, Burak Yönder, Yiğitcan Vardal, Ömer Sancaklı, Barış Gökalp, Umur Peten, Kadir Çıpa, Bora Hun Paçun ve Okan Bostancı yer alıyor.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!